На Львівщині відкрили новий корпус ліцею за 43 млн грн

744 0
У ліцеї навчатимуться 220 учнів.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Сьогодні, 1 вересня, у селі Кротошин Давидівської громади Львівського району відкрили новозбудований корпус Кротошинського ліцею. Загалом у ліцеї навчатимуться 220 учнів.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, у новій двоповерховій будівлі є 6 навчальних класів, а також кабінет захисту України, трудового навчання, комп’ютерний клас, спортзал, бібліотека. Усі класи умеблювали та забезпечили необхідною технікою. Також у ліцеї встановили пожежну сигналізацію й систему відеонагляду. 

Читайте також: Уроки без телефонів, їдальні з терміналами. Яким буде новий навчальний рік у Львові

Вартість нового корпусу становить 43 млн грн. Щоб завершити роботи, цього року з обласного бюджету виділили 10 млн грн. 

«За останні 5 років чисельність жителів Кротошина зросла удвічі, тому будівництво цього корпусу було необхідністю. Також – це про створення належних умов, щоб навчатись, працювати та жити в Україні», – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, школи Львівщини з нового навчального року майже повністю перейдуть на очне навчання. Загалом в області освіту здобуватимуть близько 290 тисяч учнів, що орієнтовно стільки ж, як торік. Детальніше про те, яким буде новий навчальний рік, читайте у нашому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!