На Львівщині відремонтували дорогу Миколаїв-Жидачів-Калуш

2700 0
Дорогу відремонтували за рахунок коштів з Державного дорожнього фонду.
фото: лова

фото: лова

На Львівщині в Стрийському районі завершили ремонт ділянки автомобільної дороги Миколаїв-Жидачів-Калуш. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

Відновлювати дорожнє покриття дороги Пісочна-Миколаїв-Жидачів-Калуш почали ще у 2021 році і протягом 2022 і 2023 років продовжили ремонт окремих ділянок на цьому напрямку. Зазначений автошлях сполучає такі автодороги державного значення, як  Т-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш та М-06 Київ-Чоп.

Читайте також: На Львівщині відремонтували дорогу за понад 125 млн гривень

Підрядна організація у поточному році виконала роботи з розпушування старого покриття, влаштування основи з щебенево-піщаної суміші та вирівнюючого шару асфальтобетонного дорожнього покриття.

Роботи фінансуються за рахунок коштів з Державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА опублікував тендер на проведення середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141102  Перемишляни – Чемеринці – Плугів. Початкова вартість цих робіт становить 103 млн 986 тис. грн, які виділять з Державного бюджету України. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!