На Львівщині відремонтували міст, якому понад п'ятдесят років

3128 0
Міст відремонтували через річку Ретичин поблизу села Нагачів.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині на автомобільній дорозі  Т – 14 – 20 Яворів – Грушів поблизу села Нагачів відремонтували міст через річку Ретичин, якому вже 51 рік. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Капремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині планують завершити до середини осені

«Ми капітально відремонтували та перебудували зведені ще у 1970 році три мости на дорозі Яворів – Грушів поблизу села Нагачів. Пройшло понад півстоліття з моменту їх будівництва до першого капітального ремонту»,  каже керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

У ході ремонту демонтували пошкоджені елементи споруди, влаштували берегові опори, тротуари, огородження та провели заходи безпеки з дорожнього руху.

Ремонту мосту виконували у межах проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону». Цей автошлях став першим готовим об’єктом в межах проєкту.

Читайте також: На дорозі Мшанець – Стрілки почали ремонтувати міст, який 13 років тому пошкодила повінь

Нагадаємо, що на дорозі Мшанець – Стрілки почали ремонтувати міст, який 13 років тому пошкодила повінь. Відтоді рух перекрили, збудували тимчасовий міст, який слугує основним проїздом та перебуває в аварійному стані. До цього часу жодних робіт з відновлення мосту не проводили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!