На Львівщині внаслідок зіткнення двох автівок загинула жінка

932 0
ДТП сталася вчора, 28 січня, близько 23:00.
Фото умовне

Фото умовне

У Червонограді вчора, 28 січня, близько 23:00 внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула пасажирка одного з них. Про це повідомила Національна поліція Львівської області. 

«Відбулося зіткнення автомобілів «Ауді А6», яким керував 37-річний житель одного з селищ Золочівського району, та «Ленд Ровер» під керуванням 31-річної місцевої мешканки», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Пасажирку «Ленд Ровер» госпіталізували до лікарні, проте вона померла у операційній. 

Читайте також: Стали відомі деталі ДТП, у якій збили на смерть чоловіка у Львові

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що у минулому році в Україні кількість ДТП зросла на чверть.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!