На Львівщині водій збив на смерть десятикласницю

19046 0
Водій автівки втік з місця ДТП.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

На Львівщині водій збив 16-річну школярку та втік з місця ДТП. Від отриманих травм дівчина померла до приїзду карети швидкої допомоги. Про це повідомила поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня, близько 20.15, на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району. Водій автомобіля «Toyota Land Cryiser», 62-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, рухаючись у напрямку міста Чоп, збив16-річну мешканку району.

«Провівши оперативно-розшукові заходи та вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», співробітники управління кримінального аналізу поліції Львівщини та працівники територіального підрозділу поліції встановили особу водія та місце його перебування» – зазначають у повідомленні. 

Згодом водія затримали в селі Дубина. Проти нього відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху), позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Біля Львова неповнолітній мотоцикліст збив 15-річну дівчинку

Нагадаємо, що за пів року на дорогах Львівщини внаслідок ДТП загинула понад сотня осіб, що на понад 10% нижче за минулорічний показник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!