На Львівщині восьмеро пацієнтів з підозрою на коронавірус у важкому стані

3988 0
В обласній інфекційній клінічній лікарні лікують 78 осіб.
Фото: Прямий

Фото: Прямий

На Львівщині із підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб зі Львова, Пустомитівського і Сокальського районів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: На виїздах з Львівщини встановлять блокпости 

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 78 осіб. На самоізоляції знаходяться 259 осіб.

Стан більшості хворих середньої важкості або близький до задовільного. У 8-ми пацієнтів стан важкий. Двоє осіб підключені до апарату ШВЛ.

На Львівщині з підозрою на коронавірус станом на 7 квітня є 126 осіб. У 28 пацієнтів підтвердили позитивний результат тесту на коронавірус. П'ятеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. Троє пацієнтів одужали.

Читайте також: У яких районах Львівщини зафіксували Covid-19

Більшість випадків коронавірусної інфекції (19) зареєстрували у мешканців Львова. 5 випадків інфікування підтверджені у Пустомитівському районі, 3 – у Стрийському районі і 2 – у Жовківському.

Нагадаємо, у Львові 4 квітня помер 69-річний пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Він захворів 20 березня, 26-го березня його госпіталізували в Центр легеневого здоров`я. У чоловіка була важка пневмонія, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. У пацієнта були супутні хвороби, зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали уже після його смерті, 5 квітня зранку.

Донька померлого зараз лікується із підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!