На Львівщині викрили групу осіб, яка підробляла та продавала навушники Apple

1029 0
Своїми підробками група осіб завдала шкоди компанії на 1.2 млн грн.
Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

На Львівщині викрили групу осіб, яка виготовляла навушники, незаконно використовуючи товарний знак всесвітньовідомої компанії. Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки. 

«Впродовж 2022-2023 років група осіб продавала бездротові навушники різних моделей з маркуванням відомого бренду електроніки видаючи їх за оригінал. Рекламували свої підроблені товари у соціальних мережах, доставку здійснювали за допомогою поштових сервісів», – йдеться у повідомленні. 

Таким чином вони нанесли шкоди компанії на 1.2 млн гривень. Наразі їм оголосили про підозру за ч. 2 ст. 229 (незаконне використання знаків для товарів та послуг) Кримінального Кодексу України. 

У правоохоронних органах не вказують, про яку компанію йдеться, проте, судячи з фото Національної поліції, мовиться саме про незаконне використання товарного знаку Apple. 

Нагадаємо, що нещодавно суд на Львівщині виніс вирок вчительці музичного мистецтва, яка виставляла фіктивні оцінки учням, що навіть не навчались у цій школі. 

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!