Вчителька у шкільному журналі підробляла оцінки учням, які навіть не навчалися у школі на Львівщині

3582 0
Йдеться про Червоноградську міську школу.
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

Сокальський райсуд виніс вирок вчительці музичного мистецтва Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Інні Слободенюк, яка виставляла фіктивні оцінки учням, що навіть не навчались у цій школі. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як зазначається у вироці суду, упродовж 2018 – 2019 років жінка вносила в офіційні документи, а саме класний журнал 5 класу, неправдиві відомості щодо успішності та відвідування 4 учням з предмету «музичне мистецтво». Така ж ситуація трапилась і з класним журналом 7 класу. 

Свою провину жінка повністю визнала та у вчиненому розкаялась, проте мотивацію свою не пояснила.  

Читайте також: На Львівщині медика підозрюють у незаконній видачі довідок та лікарняних військовозобов’язаним

Суддя виніс вирок Слободенюк за ч. 2 ст. 358 та ч. 3 ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та призначив їй покарання у вигляді 1 року та 1 місяця позбавлення волі, проте згодом замінив його на 1 рік умовного терміну. 

Нагадаємо, що 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!