На Львівщині викрили контрабанду деревини за кордон

497 0
Мешканці Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини.
фото: беб

фото: беб

На Львівщині Бюро економічної безпеки зупинило незаконне вивезення лісоматеріалів за кордон. Про це повідомили на сторінці БЕБ. 

Слідство встановило осіб, які організували незаконне вивезення необробленої ліщини, хмизу ліщини та декоративного паркану з України.

За попередньою змовою мешканці Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини. На їх підставі отримували дозвільні документи для фізособи підприємця (сертифікат про походження лісоматеріалів і виготовлених з них пиломатеріалів) та експортували лісопродукцію до країн ЄС. 

Детективи Бюро задокументували факт використання товарно-супровідних документів, які містили неправдиві відомості під час митного контролю у пункті пропуску.

За результатами обшуків на виробництві було вилучено станки, верстати, чорнову документацію, а також деревину загальним об’ємом понад 180 м3. 

Нагадаємо, поблизу с. Велике Колодно, що на території Жовтанецької сільради, виявили незаконну зрізку 111 дерев. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!