Понад 110 дерев незаконно зрізали на Львівщині

706 0
Державна екоінспекція виявила зрізку на території Жовтанецької сільради.
Фото: Державна екоінспекція

Фото: Державна екоінспекція

Поблизу с. Велике Колодно, що на території Жовтанецької сільради, виявили незаконну зрізку 111 дерев. Про це повідомила пресслужба Державної екологічної інспекція у Львівській області. 

Відтак, під час виїзду інспекція зафіксувала незаконно зрізані породи липи, клена, берези, каштана, яблуні та туї. Таким чином довкіллю нанесли шкоди на понад 263 тис. грн. 

Наразі на посадову особу територіальної громади склали протокол про адміністративне правопорушення. Усі матеріали скеровали в правоохоронні органи для подальшого вжиття заходів реагування.

Читайте також: У Львові дискутують про те, які дерева висадити в Бернардинському дворику

Нагадаємо, що нещодавно у парку Івана-Павла ІІ, що на Сихові, через вітер впали сім дерев. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!