На Львівщині висадили 3 тисячі сіянців в межах всесвітньої екоініціативи

1067 0
Метою акції є об'єднання світу навколо теми еко-відновлення України.
Фото: лода

Фото: лода

У суботу, 22 квітня, на 40 локаціях Львівської області висадили 3 тисячі сіянців. Це відбулося в межах глобальної екоініціативи «Greening of the Planet», за якої планують висадити 1 мільйон дерев життя. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Загалом на Львівщині посадили 3 тисячі сіянців із закритою кореневою системою основних лісотвірних порід: сосна звичайна, дуб звичайний, модрина європейська.

Метою акції є об'єднання світу навколо теми еко-відновлення України та всієї планети, підтримка морального духу українців та збір коштів на розвідувальні дрони для ЗСУ.

Читайте також: На вулиці Бандери у Львові почали висаджувати дерева

Упродовж екоініціативи провели благодійний збір коштів на розвідувальні дрони в рамках нового проєкту ініційованого Міжнародним штабом допомоги українцям та БФ «Dignitas» «1000 дронів для України». Ініціатива має на меті забезпечити необхідну допомогу Збройним Силам України.

Нагадаємо, що цього тижня висадили понад 4 000 саджанців дерев на Жовківщині. Акцію з озеленення присвятили відзначенню 140-річчя географії у Львівському національному університеті імені Івана Франка, а відбувалася вона на території В’язівського лісництва.

Фото: ЛОДА

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!