На Львівщині висадили Ліс перемоги

1075 0
Мета акції – зібрати 3 000 000 гривень на закупівлю амуніції для українських захисників та захисниць.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині до Дня довкілля відбулась масова акція з висадки дерев під назвою «Ліс Перемоги». За день вдалось висадити 50 тисяч дубів та сосен на території 10-ти лісництв області.

Мета акції – зібрати 3 000 000 гривень благодійних внесків для закупівлі амуніції для українських захисників та захисниць. Долучились до висадки дерев сотні лісівників та волонтерів. 

Дерева так само висадили на Волині, Вінниччині, Сумщині, Чернігівщині, Закарпатті. Також на знак солідарності та підтримки до акції приєднались ще 13 країн світу.

«Дипломатична спільнота підтримує Україну у ці важкі часи. Підтвердженням цього є сьогоднішня масова висадка дерев на Алеї Дружби в Тунісі. До нас долучиться українська громада, місцеві активісти, а також мерія столиці», – розповів Посол України в Тунісі Володимир Хоманець.

У всіх лісгоспах підготували площі під посадку та підібраний відповідний асортимент порід дерев. 

Фото ЛОДА

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!