На Львівщині виявили незаконну зрубку дерев на понад 3 млн гривень

768 0
Матеріали скерували в правоохоронні органи.
Фото: Державна екологічна інспекція Львівщини

Фото: Державна екологічна інспекція Львівщини

У селі Бережниця Стрийського району виявили незаконну рубку 321 дерева. Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Львівської області.

Працівники Інспекції встановили, що в полезахисних смугах за межею населеного пункту зрубали 320 дерев породи вільха та дуб. Сума завданої шкоди становить 3 186 385 грн.

Ще одне дерево породи дуб зрубали на території об’єкту природно-заповідного фонду – парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк XIX ст.» в с. Бережниця. Сума завданої шкоди становить 257 010 грн.

Читайте також: На Львівщині незаконно зрубали 195 дерев

Особу порушника на час проведення заходу не встановили. Матеріали скерували в правоохоронні органи.

Нагадаємо, що на Львівщині підприємство Миколаївське ДЛГ ЛГП «Галсільліс» відшкодує державі збитки за незаконну вирубку лісу. Порушення виявили ще у 2021 році.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!