На Львівщині з аукціону продаватимуть спиртзавод у селищі Великий Любінь

1858 0
Стартова ціна об'єкта приватизації становить майже 30 мільйонів гривень.
Фото: УНН

Фото: УНН

На 24 грудня призначили аукціон з продажу Великолюбінського МПД та зберігання спирту, що у селищі Великий Любінь неподалік Львова. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Стартова ціна об'єкта приватизації становить майже 30 мільйонів гривень.

До переліку активів, що виставляються на аукціон, внесли спиртобазу, електропідстанцію, бродильний і варильний цехи, цех зрідженої вуглекислоти, подрібнення сировини, переробки риби і повітряних зерен рису.

Додамо, що раніше Фонд держмайна оголосив про продаж об’єкту ДП «Укрспирту» – Лопатинського спиртзаводу у Радехівському районі Львівщини. Його продали за 50 мільйонів гривень компанії «Офіс інвестицій».

Також будівлі ДП «Укрспирт» у Самбірському районі виставили на продаж. Йдеться про об'єкти на вулиці Заводській, 1 у селі Воютичі та на вулиці Івана Франка, 87 у Самборі. Аукціон відбудеться 17 грудня. Стартова ціна становить 32 мільйони гривень.

Нагадаємо, 1 липня в Україні скасували державну спиртову монополію. Документ дозволяє компаніям будь-якої форми власності виробляти спирт за умови отримання ліцензії, а також проводити повну лібералізацію експорту спирту з України. Ліцензію на оптову торгівлю спиртом зможуть отримати й побудовані «з нуля» спиртові заводи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!