На Львівщині з відпочинкового комплексу госпіталізували дітей з отруєнням

3168 0
Наразі фахівці з'ясовують, що саме могло спричинити захворювання.
Фото: Дрогобицька районна військова адміністрація

Фото: Дрогобицька районна військова адміністрація

У четвер, 6 квітня, на Львівщині зафіксували спалах гострої кишкової інфекції в ТзОВ «Навчально-відпочинковий комплекс «Зефір», який розташований у Дрогобичі на вул.Раневицька, 5A. До інфекційного відділення КПН «Дрогобицька міська лікарня №1» госпіталізували 5 осіб, які відвідували комплекс. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

До лікарні госпіталізували 5 дітей віком до 17 років, які мали ознаки гострої кишкової інфекції, а саме: нудоту, загальну слабкість, біль в животі, блювоту, діарею та підвищення температури тіла до 38 градусів. За її словами, наразі працюють фахівці Центру контролю і профілактики хвороб Держпродспоживслужби і з'ясовують, що саме могло спричинити захворювання.  

Читайте також: Хвороба брудних рук. Як уберегтися від ротавірусної інфекції

Нагадаємо, що минулого місяця стало відомо, що з модульного містечка у Львові на Сихові до інфекційної лікарні з ознаками гострої кишкової інфекції госпіталізували 11 людей. Всього захворіло 32 особи, з них – 21 дитина до 17 років. Це модульне містечко для переселенців відкрили відкрили на Сихові на початку лютого цього року. Туди переселяли людей із інших модульних містечок, що розташовані у Львові. Загалом тут можуть проживати 1400 осіб.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!