На Львівщині за 12 млн гривень відремонтували міст

1992 0
Кошти виділили з державного дорожнього фонду.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

На Львівщині завершили капітальний ремонт мостового переходу через р. Желдець в селі Реклинець Червоноградського району. Довжина моста близько 32 м., він розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О140601 Рава-Руська – Гайок км 44+962 Львівської області. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

Як йдеься у повідомленні, в межах капітального ремонту моста в с. Реклинець виконали:

  • демонтажні роботи з розбирання існуючих конструкцій моста;
  • влаштування забивних паль, монолітних лежнів, відкрилків та перехідних плит;
  • облаштування системи водоочисних споруд, укріплення конусів берегових опор, антикорозійний захист бетонних поверхонь, монтаж залізобетонних плит прогонової будови;
  • влаштування монолітної плити проїзної частини, влаштування деформаційних швів, влаштування покриття проїзної частини та тротуару, установлено дорожні знаки та бар’єрне огородження.

Читайте також: На Львівщині за 13 млн грн ремонтують дорогу 

Загальна вартість ремонтних робіт становить понад 12 млн гривень. Кошти виділили з державного дорожнього фонду. 

Відновлений мостовий перехід забезпечить безперебійний рух на даній автомобільній дорозі, покращить умови транспортного сполучення та забезпечить комфорт та безпеку для місцевих мешканців та учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, на автомобільній дорозі у Великих Мостах через річку Рата почали ремонтувати мостовий перехід, рух через нього перекрито до кінця року.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!