На Львівщині за 13 млн гривень ремонтують дорогу

5591 0
Роботи виконують за кошти обласного та місцевого бюджетів.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

На Львівщині розпочали ремонт на відтинку дороги, яка сполучає Дрогобич та населені пункти територіальної громади – Старе Село, Залужани, Снятинку. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради. 

Як йдеться у повідомленні, впродовж кількох років стан дороги у деяких місцях був наближений до непроїзного. Однак ділянка дороги перебуває на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації, тому її утримання та ремонт може здійснювати лише балансоутримувач, тобто обласний Департамент дорожнього господарства. Посадовцям міської ради вдалося дійти згоди з балансоутримувачем дороги та запланувати її ремонт.

Читайте також: На Сихові цього року хочуть відремонтувати доріг на 13,7 млн грн

Загалом капітальний ремонт 1,8 км автошляху обійдеться у 13 млн грн. Із них з міського бюджету – 3 млн грн, 10 млн грн – кошти обласного бюджету. Ремонтні роботи здійснює підрядна організація «Шляховик Т».

Нагадаємо, на Львівщині хочуть відремонтувати дорогу за понад 318 млн грн. Згідно з опублікованою документацією, ремонт дороги місцевого значення Славське – Вигода планують виконувати протягом 13 місяців. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!