На Львівщині за минулу добу підтвердили понад 3 000 інфікувань Covid-19

3139 0
За такої динаміки наступного тижня Львів уже може опинитися в червоній зоні.
Фото: Новоград.City

Фото: Новоград.City

У Львівській області за минулу добу зафіксували 3 293 випадків коронавірусної хвороби. І це найбільша кількість хворих серед інших областей. Про це повідомили у МОЗ.

Загалом на Львівщині коронавірусом із початку пандемії інфікувалися 236 286 людей.

За добу 21 січня 2022 року в Україні зафіксували 22 473 нових підтверджених випадків Covid-19 (з них дітей – 2838, медпрацівників – 535), госпіталізували 2 608 пацієнтів.

За такої динаміки наступного тижня Львів уже може опинитися в червоній зоні, де діятимуть інші протоколи. Із понеділка на два тижні 5-11 класи шкіл Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання через новий спалах коронавірусу. В онлайн формат переводять також усе позашкілля, секції, гуртки, мистецькі та музичні школи у Львові. 

Також від сьогодні, 22 січня, у Львові не допускатимуть у громадський транспорт пасажирів без масок. У масках повинні бути і водії. Також у місті мають відновити роботу груп із перевірки дотримання водіями та пасажирами маскового режиму, щоправда у рішення не уточнили, хто має входити у робочі групи. 

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!