На Львівщині за тиждень на коронавірус захворіли майже тисячу людей

1595 0
Зареєстрували п’ять летальних випадків.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Львівщині кількість хворих на Covid-19 продовжує зростати. Як зазначила головна епідеміологиня Львівщини, керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко, у період з кінця серпня до 4 вересня провели 2044 досліджень, з яких позитивними є 997.

Читайте також: В Україні починається нова хвиля Сovid-19

Також зареєстрували 5 летальних випадків.

За весь період: підтвердили 310 740 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Летальних є 6715 випадків, а одужали: 301 643 людей.

Нагадаємо, що в Україні поступово зростає захворюваність на Covid-19 та кількість госпіталізацій. Уже зафіксували 11,5 тис. хворих на коронавірусну хворобу, а в лікарнях перебувають понад 3 тис. пацієнтів. в Україні виявили новий штам коронавірусу, а точніше різновид штаму Омікрон, який називають типом ВА.5. Офіційно в нашій країні вже зафіксували кілька випадків цього виду Covid-19, всі у Чернівецькій області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!