На Львівщині зафіксували новий рекорд за кількістю хворих на Covid-19 за добу

6999 0
Учора провели 640 ПЛР-досліджень.
Фото: freepik

Фото: freepik

На Львівщині Covid-19 виявили ще у 125 мешканців області, серед яких 72 львів’ян. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

Учора провели 640 ПЛР-досліджень і отримали 125 позитивних результатів (майже 20%). Це найбільша кількість ПЛР- досліджень, які провели від початку карантину, і найбільша кількість позитивних результатів. До цього часу найбільше було 96.

Читайте також: Піку ще не було. Прем'єр Шмигаль у Львові доручив проводити пулінг-тестування на Сovid-19

У Львові станом на 11 червня коронавірусну інфекцію вже діагностували у 1 483 мешканців міста, а на Львівщині загалом – у 2 414 мешканців області, з них 589 одужали і 90 померли.

Нагадаємо, що за добу 2 червня на Львівщині зафіксували 96 позитивних ПЛР-тестів. Тоді, за словами міського голови Львова Андрія Садового, рекордна кількість хворих на коронавірус була повязана з тим, що в Львівській області роблять більше тестів. Зокрема, 500 ПЛР-аналізів – це була найбільша кількість зроблених досліджень. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!