На Львівщині загасили пожежу, яка виникла через атаку рф

3072 0
Пожежа тривала від ранку.
фото умовне

фото умовне

Вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували oкупанти. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

61 рятувальник від самого ранку і дотепер працювали, щоб ліквідувати займання.

Читайте також: ПвК «Захід» збили вісім ракет та сім «шахедів», як летіли, зокрема, на Львівщину

Нагадаємо, 24 березня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Ворожі «шахеди» та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області. Зокрема, під час повітряної тривоги, яку оголошували 24 березня о 09:31, ворог з МіГ-31К вдарив по Львівській області «кинджалами».

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!