На Львівщині запрацювала е-черга на іспит з водіння

1345 0
Це скорочує кількість візитів до сервісного центру МВС для складання практичного іспиту з 2 разів до 1
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині стартував пілотний проєкт Міністерства внутрішніх справ із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах МВС. Відтепер водії можуть записатися на водійський іспит за допомогою е-черги.

Джерело: СЦ МВС у Львівській області

«Контроль і нагляд за екзаменами дає кандидатам у водії більше інструментів для оскарження результатів. А функціонал е-запис на сайті Головного сервісного центру МВС тепер дозволяє записатись на практичний іспит — це скорочує кількість візитів до сервісного центру МВС для складання практичного іспиту з 2 разів до 1», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Відтепер українці можуть продавати авто з номерними знаками держреєстрації

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив, що МВС має намір розпочати влітку оптимізацію роботи сервісних центрів і зробити послуги теоретичних і практичних іспитів на водіння автотранспортом якісними та прозорими. Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ заявив, що планує до кінця року змінити процедуру складання іспитів у сервісних центрах МВС.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!