На Львівщині завершують ремонт дороги між Городком і Крижовою. Фото

1546 0
Її вже повністю відремонтували, нанесли горизонтальну дорожню розмітку, встановили дорожні знаки та сигнальні пластикові стовпчики.
служба автомобільних доріг у львівській області

служба автомобільних доріг у львівській області

Ремонтно-будівельні роботи на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці між Городком та Крижовою підходять до завершення. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Дорогу вже повністю відремонтували, нанесли горизонтальну дорожню розмітку, встановили дорожні знаки та сигнальні пластикові стовпчики. Наразі влаштовують бар’єрне огородження та турнікети.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Боберка – Бориня до майбутнього пункту пропуску. Фото

Окрім цього, проводять ремонт на нововлаштованій кільцевій транспортній розв’язці на пересіченні доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Тут дорожники облаштовують тротуари та замощують внутрішню площу кільця. Попереду роботи з освітлення транспортної розв’язки.

Додамо, що ремонтувати ділянку дороги розпочали у 2019 році. В межах ремонту дорожники розширили проїзну частину, влаштували водовідведення, конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи та тротуари в межах населених пунктів.

Відновлення майже 7 км дороги відбувається в межах Державного інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Читайте також: На Львівщині побудують 24-метровий міст, який покращить сполучення чотирьох районів

Вартість становить 175 млн грн. Ремонт виконує підрядна організація «Автомагістраль Південь».

Зазначимо, капремонт і реконструкцію дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка проводять одразу на кількох ділянках. Зокрема, шлях від Миколаєва до Повітно вже забезпечили дорогою, завдяки чому з’єднують відремонтовану дорогу одні із основних магістралей області: М-06 Київ – Чоп, Н-13 Львів – Самбір – Ужгород, М-11 Львів – Шегині та М-10 Львів – Краковець.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!