На Львівщині завершили ремонт дороги Дрогобич-Снятинка

1263 0
Ремонт обійшовся в 13 млн гривень.
Фото: Дрогобицька міська рада

Фото: Дрогобицька міська рада

На Львівщині на відтинку дороги, яка сполучає Дрогобич, Старе Село, Залужани та Снятинку завершили ремонт дорожнього покриття. Загалом відремонтували 1,9 кілометра дороги, яка тривалий час перебувала в критичному стані.

Джерело: пресслужба ДМР. 

Роботи воконали в межах експлуатаційного утримання за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів.

Читайте також: На Львівщині хочуть відремонтувати дорогу за понад 318 млн гривень 

Нагадаємо, 31 липня у ДМР повідомили про те, що розпочали ремонт цієї ділянки дороги. Загалом капітальний ремонт 1,8 км автошляху обійшовся у 13 млн грн. Із них з міського бюджету – 3 млн грн, 10 млн грн – кошти обласного бюджету. Ремонтні роботи здійснювала підрядна організація «Шляховик Т».

Впродовж кількох років стан дороги у деяких місцях був наближений до непроїзного. Однак ділянка дороги перебуває на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації, тому її утримання та ремонт може здійснювати лише балансоутримувач, тобто обласний Департамент дорожнього господарства. Посадовцям міської ради вдалося дійти згоди з балансоутримувачем дороги та запланувати її ремонт.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!