На Львівщині збудують фабрику тютюнової компанії, яка не вийшла з ринку росії

2767 0
Підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почнуться в липні 2023 року.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

Philip Morris International інвестує понад 30 млн доларів у запуск нового виробництва у Львівській області. Про це повідомила пресслужба компанії.

У повідомленні йдеться, що підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почнуться в липні 2023 року. Компанія очікує, що виробництво буде запущено у 1 кварталі 2024 року.

Зазначимо, що Philip Morris продовжує працювати в росії без будь-яких обмежень. Обсяг доходів компанії у 2022 році в рф – 7,888 млрд. доларів.

«На новій фабриці працюватиме понад 250 людей, переважно на виробництві. Працевлаштування першочергово буде запропоновано працівникам харківського підприємства Філіп Морріс. Це дозволить компанії повністю задовольнити внутрішній попит, створити сотні нових робочих місць і підтримати економічне зростання України сьогодні та у майбутньому», – зазначають в компанії.

Tvoemisto.tv звернулося у Львівську ОВА за коментарем. 

Читайте також:  Львівські готелі. Кому належать і чи є там російський бізнес

Нагадаємо, що станом на сьогодні лише 18,2% іноземних компаній, які мали відкриті локальні компанії і отримували виручку в росії, повністю згорнули діяльність та остаточно покинули ринок рф, тоді як 26,9% вичікують і 25,9% компаній з іноземними інвестиціями продовжують працювати на ринку агресора без обмежень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!