На Львівщині змінили графіки руху двох електричок

1243 0
Поїзд до Мостиськ зі Львова вирушатиме майже на годину раніше.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

Через ремонти електрички Львів – Мостиська-ІІ та Тернопіль – Підволочиськ курсуватимуть за новим розкладом. Про це повідомили у пресслужбі Львівської залізниці.

У зв’язку з виконанням колійних ремонтних робіт приміські поїзди № 6113 сполученням Львів – Мостиська-ІІ та № 6204 сполученням Тернопіль – Підволочиськ зазнають тимчасових змін розкладу руху.

Впродовж 26 вересня – 4 жовтня поїзд № 6113 вирушатиме зі Львова о 16:56, замість 17:40, та прибуватиме на кінцеву станцію о 19:17.

Читайте також:  Потяги, що прямують до курортних містечок Львівщини, продовжать курсування

27 вересня поїзд № 6204 вирушатиме з Тернополя о 08:45, замість 09:03, та прибуватиме на кінцеву станцію о 10:10.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» призначає додаткові рейси потягу № 191/192 Київ – Львів та потягу Інтерсіті+ № 720/719 Київ – Харків. 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!