Потяги, що прямують до курортних містечок Львівщини, продовжать курсування

2596 0
Причиною є високий попит пасажирів.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Потяг №223/224 Київ - Ужгород, що зупиняється у Львові, продовжить рейси з 2 по 20 вересня. Причиною є високий попит пасажирів.

Джерело: «Укрзалізниця»

Він курсуватиме через день, виїжджатиме з Києва о 16:07 і прибуватиме до Ужгорода о 8:31. Зворотно, з Ужгорода, поїзд виїжджатиме о 18:29 і прибуватиме до Києва о 10:46. Маршрут поїзда проходитиме через станції поблизу найпопулярніших курортних містечкок заходу України - Мукачево, Карпати, Сваляву, Славське, Стрий та інші.

Крім цього, також призначений додатковий поїзд №239/240 Ужгород - Київ. Поїзд відправиться із Ужгорода 31 серпня о 17:23 і прибуде до Києва о 10:39. Зворотно, з Києва, поїзд відправиться 1 вересня о 21:02 і прибуде до Ужгорода о 13:25.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси для того, щоб унеможливити їх перепрода.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!