На Львівщину надійшло понад 50 тисяч доз вакцини Moderna

1293 0
Щепитися цією вакциною можна буде в центрах вакцинації та у пунктах вакцинації.
Фото: Dado Ruvic / Reuters

Фото: Dado Ruvic / Reuters

Сьогодні, 9 листопада, на Львівщину прийшло 52 500 доз вакцини американської компанії «Moderna». Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. 

Партію цієї вакцини використовуватимуть в центрах вакцинації та у пунктах щеплень. Наразі в області можна провакцинуватися вакцинами Pfizer, AstraZeneca та Coronavac.

Читайте також: Де львів’яни можуть вакцинуватися цього тижня. Локації, графік, вакцини

Додамо, що станом на сьогодні на Львівщині вакцинувалися 1 244 137 щеплень, а з них – 150 423 вакциною Moderna. Також цього тижня у Львові можна провакцинуватися у стаціонарних та тимчасових пунктах вакцинації. Детальніше читайте тут

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!