Де львів'яни можуть вакцинуватися цього тижня. Локації, графіки, вакцини

1481 0
Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Стаціонарні пункти вакцинації 

Графік роботи та наявні вакцини, можна уточнити за телефоном медзакладу.

Тимчасові пункти вакцинації

Вакцинація у робочі дні:

Вакцинація у вихідні дні:

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

Нагадаємо, що у Львові почали діяти нові карантинні обмеження, зокрема у місті запровадили вхід у ресторани, кіно, торгові центри, промислові ринки, салони краси, спортзали та фітнес-центри лише для вакцинованих львів'ян. Також всі працівники закладів мають мати повний курс вакцинації від Covid-19. Як містяни сприйняли обмеження і чи дотримувалися нових вимог, читайте у матеріалі, а повний перелік нових правил у червоній зоні карантину можете переглянут листопада, и тут.

Також від сьогодні, 8 листопада, в Україні невакцинованих освітян, працівників центральних органів влади та місцевих держадміністрацій відсторонятимуть від роботи без збереження заробітної плати. Повернутися на роботу вони зможуть після отримання хоча б однієї Covid-дози.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!