На Львівщину евакуювали ще 82 людини з Запоріжжя

799 0
Частина евакуйованих вирішила поїхати за кордон, а інші – залишиться на Львівщині.

Ще 82 людини евакуювались на Львівщину зі Запоріжжя. Це люди, які через воєнні дії poсії стали вимушеними переселенцями й покинули рідні домівки, особи старшого віку, матері з дітьми та сім'ї. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Їх зустріли, надали супровід на фінансові виплати та поінформували волонтери медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі Львова. Частина евакуйованих вирішила поїхати за кордон, а інші – залишиться на Львівщині.

Читайте також: Куди у Львові можуть звернутися за допомогою евакуйовані з Херсону

Якщо ви потребуєте допомоги, телефонуйте на Гарячу лінію Львівської області за номером 112 або заповнюйте анкету.

Номер телефону волонтерської спільноти медико-психологічної допомоги: 068 003 4014. 

Нагадаємо, що волонтери львівської Домівки врятованих тварин евакуювали з Херсона 72 собак та 96 котів. Тварин врятували із регіонів, затопило через підрив Каховської ГЕС.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!