На Львівщину прибуло 18 тисяч доз вакцини від коронавірусу Pfizer

2711 0
Pfizer – вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

На Львівщину прибула чергова партія вакцин Pfizer у кількості 18 720 доз. Її використають для щеплення освітян, а залишкові дози – для щеплення осіб з першого та другого етапів вакцинації (перш за все, медиків). Про це повідомляє голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Pfizer – вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer», – ще раз пояснює він.

Читайте також: В Україну привезли Pfizer. Коли почнуть нею вакцинувати і які побічні ефекти

Окрім цього, очільник області нагадує про роботу Центру вакцинації на Арені «Львів». Зокрема, доїхати до Центру можна від пл. Петрушевича і у зворотньому напрямку безкоштовно. Графік руху дивіться за посиланням. Також вакцинуватися на Арені «Львів» можуть особи зі списку очікуванні «Дії» і молодші 60 років, яким попередньо не телефонували. Кількість медичних бригад збільшили, тому розраховують, що вакцинуватися буде якомога більше людей.

Нагадаємо, що перша партія американсько-німецької вакцини Pfizer/BioNTech приїхала в Україну 16 квітня. Наразі прибули лише 117 тис. доз Pfizer. Це перша частина поставок для України в межах COVAX – глобальної ініціативи розподілу вакцин.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!