На чотири львівські парки додатково виділили 32 млн гривень

1453 0
Найбільше коштів виділили Личаківському парку – 25 млн гривень.

У Львові додатково виділили кошти у розмірі 32 мільйонів гривень на чотири парки, зокрема Личаківський, парк Виговського, Скнилівський та Замарстинівський. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: У Рудному збережуть парк. Зарезервували вже понад 4 га

«Гарні новини про львівські парки. 4 з них отримали дофінансування – на останньому сесійному засіданні перерозподілили бюджет розвитку»– зазначив він.

Йдеться про Личаківський парк, на який виділили найбільшу суму – 25 млн гривень. Ці кошти підуть на облаштування доріжок і двох майданчиків. На нижньому майданчику дороблятимуть «дракона, що повзе», а на верхньому – лазанку.

На Замарстинівський парк додатково виділили 3 млн гривень і планують облаштувати майданчик, зони для вигулу собак і прокладуть доріжки.

Три мільйони гривень виділили також на парк Виговського, де вже зараз облаштовують дві невеликі доріжки та зону для вигулу собак. Але значна частина коштів піде на приведення до ладу газонів, які треба вирівняти і засіяти, бо парк невеликий, а тому під час робіт газони понищились.  

Майже 1 млн гривень виділили на закінчення облаштування дитячого майданчика і мережі доріжок у Скнилівському парку.

Любомир Зубач також зазначив, що потрібно коригувати проєкт парку Павла Другого, що на Сихові, бо він великий, а робіт запланували дуже багато. Грошей додатково на нього не виділяли, але до кінця року у планах домонтувати освітлення, встановити лавки і урни для сміття.

Фото зі сторінки Любомира Зубача


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!