Коли повністю завершать ремонт вулиці Личаківської

4657 1
Вулицю ремонтують у три етапи. Цього тижня стартує завершальний.

Повністю ремонтні роботи на вулиці Личаківській до перетину з Пасічною закінчать в середині 2018-го року, повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. «До середини наступного року закінчимо всі роботи на Личаківській», – сказав він.

Також, за словами Олега Берези, транспортники відмовилися від ідеї змінити сторони руху трамваїв на горі біля перехрестя Личаківської та Пасічної. Як пояснив Олег Береза, з’ясувалося, що в разі реалізації цього задуму дорожники могли б наштовхнутися на проблеми з вводом вулиці в експлуатацію, оскільки в Україні правосторонній рух, а на цій ділянці він бу би лівостороннім.

Читайте також: Верх Личаківської закривають для руху до 21 січня. Як об’їхати

Також Олег Береза зазначив, що проблеми з тротуарами в районі перетину Личаківської та Мечникова будуть вирішувати за участю людей з інвалідністю. За його словами, цього тижня представники будівельників виїдуть на місце разом із представниками організацій людей з інвалідністю і на місці вирішать, що саме треба змінити.

Додамо, ремонт Личаківської розпочався 25 березня цього року, роботипроводить фірма "Онур". Орієнтовна вартість робіт 6 млн євро.

Тарас Базюк


Читайте також:
13 Листопада, 2017 22:30
Ігор Я нікого не звинувачую, але на початку року обіцяли до кінця року зробити. Так само, як із трамваєм на Сихів- на рік помилились!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!