На місці стоянки для авто на вулиці Кульпарківській збудують багатоповерхівку та офіси

2087 0
Проєктована будівля складатиметься з блоків різної поверховості – 2, 8 та 10 поверхів.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

У Львові погодили детальний план території на розі вулиць Кульпарківської та Трускавецької, де передбачають розміщення адміністративно-офісних, спортивних та торгових приміщень з підземним паркінгом та житлом на верхніх поверхах. Відповідний ДПТ погодили депутати ЛМР на пленарному засіданні 6 грудня.

Детальний план розробили ще в 2017 році. Так, площа проєктованої ділянки становить 0,6256 га. Станом на сьогодні цю територію використовують під стоянку для автомобілів.

Проєктована будівля складатиметься з блоків різної поверховості (2, 8, 10 поверхів), об’єднаних в єдину об’ємно-просторову композицію. Окремі конструктивні елементи будівлі нависатимуть над проїздами та пішохідними частинами ділянки.

Читайте також: На Замарстинівській збудують новий ЖК. Забудовник допоможе вирішити проблему з колектором

У межах проєктованої ділянки відбулася зміна у функціональному зонуванні території: КС-5 (зони, передбачені для підприємства та споруд V класу шкідливості) змінюється на Г-2. Згідно з фунціональним регламентом зони Г-2 до допустимих видів забудови є будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і з розміщенням на нижніх поверхах об'єктів ділового, культурного, обслуговуючого та комерційного призначення, за умови поверхового розділення різноманітних видів використання.

 
Нагадаємо, що у Львові також погодили будівництво кварталу соціальної та житлової забудови на вул. Пластовій. Там хочуть збудувати школу та садок, а також предбачена малоповерхова та присадибна житлова забудова. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!