На місці закинутих будівель на вулиці Городоцькій збудують житловий будинок. Візуалізація

7476 0
Гранична висота будинків не має перевищувати 24 м, хоча як зазначив проектант будинку під час виконкому, фактична висота будівлі сягає 19 м.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

На місці колишнього заводу автотракторних запчастин вулиці Городоцькій, 64 зведуть житловий будинок із підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 2 серпня.

Читайте також: На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

Гранична висота будинків не має перевищувати 24 м, хоча як зазначив проектант будинку під час виконкому, фактична висота будівлі сягає 19 м.

Будівництво вестиме ТзОВ «Княжий Холл». У березні цього року представники забудовника уклали з мешканцями прилеглих будинків меморандум, який передбачав, що новий будинок не закриватиме світло прилеглих будинків, а заїзди не виконуватимуть через двори сусідніх територій.

Попри інші вимоги мешканців, які, за словами забудовника, він виконав, виконком таки погодив містобудівні умови на проектування.

Читайте також: На Замарстинівській збудують багатофункційний комплекс із садочком. Візуалізація

Земельна ділянка площею 0,9 на призначена для будівництва багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Запроектувати будинок мають у межах наявних червоних ліній зі сторони вулиці Городоцької та блокуванням із суміжним будинком на Одеській.

Згідно з даними системи Youcontrol, засновницею ТзОВ «Княжий Холл» є Марія Мацелюх, які також належить ТДВ «Львівавтозапчастина», яке зареєстроване за адресою майбутнього будівництва.

Читайте також: На Лемківській збудують житловий комплекс та готель. Візуалізація

Нагадаємо, що у 2016 році у Львові провели Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу проектну пропозицію житлового комплексу з будівлею-«вставкою» на Городоцькій, 64. Утім однозначного переможця тоді не обрали.

Вікторія Ейсмунт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!