На Навроцького у Львові збудують новий ЖК з громадськими приміщеннями та паркінгом

4127 0
Містобудівні умови та обмеження отримало товариство з обмеженою відповідальністю спільне підприємство «Сігма».
скріншот з презентації лмр

скріншот з презентації лмр

На вулиці Навроцького, 33 у Львові планують звести новий багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та зі знесенням наявних там будівель. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 14 липня.

Цільове призначення земельної ділянки площею 0,2409 га – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, а категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Земельна ділянка розташована у зоні Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території, затвердженого ухвалою міської ради від вересня 2020 року.

Читайте також: У Львові оголосили архітектурний конкурс на переоблаштування під готель будівлі на проспекті Свободи

«Йдеться про відповідність тому, що зафіксовано в містобудівній документації та в детальному плані територій. Зокрема, на ділянці буде 9-поверховий будинок. У тому числі є гарантійний лист, забудовник готовий відремонтувати ділянку на вул. Навроцького та передати деякі приміщення на потреби громади», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. 

Містобудівні умови та обмеження отримало товариство з обмеженою відповідальністю спільне підприємство «Сігма», що зареєстроване вул. Тернопільській у Львові. За даними аналітичної системи Youcontrol, кінцевими бенефіціарними власниками є Андрій, Надія та Ярослав Коропецькі.

Нагадаємо, що на ділянці неподалік – на вул. Раковського, 24а, планують звести житловий комплекс з дитячим садком та підземною автостоянкою. Йдеться про будівництво цілого комплексу: і житла, і громадських приміщень, і прибудованого дитсадка. Містобудівні умови та обмеженні отримало ТзОВ «Дизайн-студія «Ключ».
 
Ольга Коваль
 
Візуалізації ЛМР

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!