У Львові погодили будівництво нового житлового комплексу з дитсадком. Візуалізація

14014 0
Йдеться про будівництво цілого комплексу: і житла, і громадських приміщень, і прибудованого дитсадка.
фото: візуалізація лмр

фото: візуалізація лмр

У Львові на вул. Раковського, 24а, планують звести новий житловий комплекс з дитячим садком та підземною автостоянкою. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили сьогодні, 14 липня, на засідання виконавчого комітету ЛМР.

Йдеться про будівництво цілого комплексу: і житла, і громадських приміщень, і прибудованого дитсадка. 

Читайте також: У Львові оголосили архітектурний конкурс на переоблаштування під готель будівлі на проспекті Свободи

«На цій ділянці немає виробництва, це вільний майданчик, який не використовувався. Забудовник має наміри збудувати додатковий корпус школи і посилити соціальну інфраструктуру того місця. Також є близькість до зупинки громадського транспорту, тролейбуса та автобусних маршрутів», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови та обмеженні отримало ТзОВ «Дизайн-студія «Ключ». За даними аналітичної системи Youcontrol, компанія зареєстрована у 2003 році на вул. Могильницького у Львові. Кінцевими бенефіціарними власниками є Максим Зелінський і Ярослав Ткач.

Читайте також: У Львові попереджають про незаконне будівництво багатоповерхівки у мікрорайоні Скнилова

Нагадаємо, що на вул. Величковського у Львові, що в мікрорайоні Рясного-2, збудують ще одну багатоповерхівку. Вона матиме велику комерційну складову та паркінг.

Ольга Коваль

Візуалізація ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!