На найвищому стяготримачі Львівщини підняли Державний прапор України. Фото

1374 0
Біля Нацакадемії розміщений флагшток заввишки понад 50 метрів, на якому сьогодні замайорів дванадцятиметровий український прапор.

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора. З цієї нагоди біля Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочистості. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Читайте також: Як у Львові вперше підняли синьо-жовтий прапор. Розмова з істориком

Розпочали захід хвилиною мовчання в пам'ять про всіх, хто віддав своє життя у боротьбі за свободу і незалежність України.

Участь в заході взяли керівництво області та міста, військовослужбовці, громадськість.

Читайте також: Сьогодні – День Державного прапора України. Як відзначатимуть у Львові

Біля Нацакадемії розміщений флагшток заввишки понад 50 метрів, на якому сьогодні замайорів дванадцятиметровий український прапор. 

Опісля презентували Бойові прапори 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила, 103-ї та 125-ї бригад Сил ТрО, 45-ї окремої артилерійської бригади, 63-ї окремої механізованої бригади,  12-ї бригади армійської авіації імені Генерал-хоружного Віктора Павленка, 16-ї окремої бригади армійської авіації «Броди».

 

 

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!