У Львові біля парку «Залізна вода» збудують два житлові будинки. Візуалізація

7115 0
Старі будівлі на їхньому місці знесуть.
Фото: Львівський вал

Фото: Львівський вал

Виконком Львова погодив будівництво житла на вулиці Ярославенка,23 та 23А. Старі будівлі на їхньому місці знесуть.

За адресою вул. Я. Ярославенка, 23-А ТзОВ «Львівський вал» зведе багатоквартирний 6-поверховий житловий будинок із вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою. 

Ця ділянка належить до категорії земель житлової та громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки – зона багатоквартирної житлової забудови на 5-9 поверхів.

Також на вулиці Я. Ярославенка, 23 львів'янин Михайло Бурій побудує багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою. Забудовник обіцяє відтворити архітектурні елементи існуючої вілли.

Будівництво вестимуть в межах історичного ареалу Львова. Висота будинків не має перевищувати 18 метрів.

Зазначимо, що за даними платформи Youcontrol, ТзОВ «Львівський вал» зареєстроване у серпні 2020 року. Його засновником є Юрій Авдейчик. Він балотувався до Львівської міської ради 7 скликання від партії «Європейська солідарність» у 2015 році, але не пройшов. Зараз він очолює Львівську обласну організацію «Українська стратегія Гройсмана». Йому також належить ТОВ «Погулянка», крім того він є керівником у компанії «Паща лева», яка належить синові Ярослава Дубневича Юрієві.

Христина Гоголь

Візуалізація із виконкому ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!