На нову посаду заступника міського голови Львова пропонують призначити бойового офіцера. Оновлено

15445 0
Йдеться про ветерана російсько-української війни Дмитра Михальця, якого цьогоріч звільнили від служби за станом здоров’я.
Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

У Львівській міськраді створили нову посаду – заступник міського голови-омбудсмен з питань ветеранів та людей з інвалідністю. Призначити на неї пропонують ветерана російсько-української війни Дмитра Михальця. Про це стало відомо з ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів ЛМР. 

Кандидатуру Михальця запропонував міський голова Львова Андрій Садовий і, якщо за це рішення проголосують депутати, він стане його сьомим заступником. 

Нову посаду впровадять за ухвалою Львівської міськради від 27 грудня минулого року «Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.02.2021 №32 «Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». 

Додамо, що 33-річний майор Дмитро Михалець родом із Хмельниччини. Був учасником Революції Гідності, АТО та стояв на захисті України під час повномасштабного вторгнення. З 2016 до 2018 року очолював патрульну поліцію Івано-Франківської області, а вже у 2019, паралельно їздив у відрядження в зону АТО/ООС став заступником керівника Головного управління поліції Львівщини. 

З 2022 року приймав участь у звільненні України від окупантів, а у 2024 році його звільнили від військової служби за станом здоров’я. 

Як згодом вказала пресслужба Львівської міськради, призначили радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради з питань ветеранів та людей з інвалідністю у Львові ще з 26 січня. 

Нагадаємо, що в межах цієї ж ухвали скоротили кількість працівників ЛМР та ліквідували три департаменти. Детальніше за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!