На одній із вулиць Львова обмежать зупинку автомобілів

8966 0
На вулиці був ускладнений проїзд великогабаритного транспорту і оглядовість з поворотами.
Фото: Google maps/вул. Бортнянського

Фото: Google maps/вул. Бортнянського

У Залізничному районі Львова на вулиці Бортнянського до 15 листопада повинні обмежити зупинку автомобілів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 3 жовтня, під час засідання комісії безпеки дорожнього руху.

«Згідно зі схемою, яку сьогодні представили, на вулиці діятиме заборона паркувань. Адже це є досить вузенька вулиця, яка завжди запаркована і відповідно ускладнюється проїзд великогабаритного транспорту і оглядовість з поворотами», – пояснив у коментарі Tvoemisto.tv очільник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв’ю з керівником управління транспорту Львова

Нагадаємо, що у Львові до 15 жовтня планують впорядкувати паркування на п'яти локаціях. Йдеться про встановлення стовпців, знаків, облаштування пішохідного переходу та нанесення дорожньої розмітки на територіях, що призначені для паркування транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!