На перехресті Героїв УПА – Бандери реорганізували рух. Схема

13618 3
На перехресті з вулицею Антоновича автомобілі мають повертати на Митрополита Андрея.
Фото:  ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

Із вулиці Бандери у Львові заборонили лівий поворот на вулицю Героїв УПА. Франківська районна адміністрація вже встановила нові дорожні знаки, повідомляють на сторінці ГО «Зручне місто» у Фейсбук.

Читайте також: На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

Тепер із вулиці Бандери можна буде потрапити на Героїв УПА через вулицю Митрополита Андрея. Тож на перехресті з вулицею Антоновича автомобілі мають повертати на Митрополита Андрея, звідки зможуть напряму виїхати на Героїв УПА.

Водночас старий знак перед самим поворотом з Бандери на Героїв УПА досі не зняли, що може спровокувати порушення серед водіїв.

Читайте також: На яких вулицях Лвьова можуть з’явитися острівці безпеки. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, що відповідну пропозицію депутатки ЛМР Юлії Гвоздович міська комісія з безпеки дорожнього руху підтримала 25 вересня. 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

12 Лютого, 2020 19:35
Михайло Лохотрон по ДПСному!Барани з ДПС які штрафують водіїв за поворот ліворуч на перехресті
вул.Степана Бандери - вул.Героїв УПА вказуючи "порушив вимогу наказового знаку 4.1 Рух прямо",
встановленного перед попереднім перехрестям вул.Степана Бандери - вул.Митрополита Ангеловича!!!
незнають що цей наказовий знак встановленний перед перехрестям діє тільки на це перехрестя!
А на перехресті вул.Степана Бандери - вул.Героїв УПА ніякого обмеження немає!
10 Лютого, 2020 20:23
Оксана Поставили схему біля трамвайної зупинки , схему може закрити трамвай,водій за кермом неможе зорієнтуватися по цій схемі.Нам виписали штраф при повороті з вул.Ст.Бандери на вул.Героїв УПА, зазначивши що порушили наказовий знак 4.1.а цей знак так як він розміщений по вул.Ст.Бандери неможе діяти на цей поворот.тому його дія закінчується на перехресті доріг перед поворотом на вул.Героїв УПА.Все зроблено щоб накладати неправомірні штрафи на водіїв. Під знаком 4.1 можна додати зону дії знаку і водій буде проінформований!
26 Листопада, 2019 18:38
Дейв нечитабельна схема
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!