На перехресті вулиць Руставелі – Костомарова змінять організацію руху

6323 1
У Львові встановлять додаткові знаки на перетині площі Петрушевича з вулицями Шота Руставелі й Костомарова.
Твоє місто

Твоє місто

Таке рішення ухвалили під час міської комісії з безпеки дорожнього руху 22-го лютого. Як роз'яснив у коментарі Tvoemisto.tv спеціаліст управління транспорту та зв'язку ЛМР Костянтин Баранюк, на перехресті замінять знак «Стоп!» на знак «Дати дорогу», а також встановлять оглядове дзеркало. Виконання заміни знаків відбудеться упродовж двох місяців. Пізніше на цій ділянці планують встановити світлофор: поки що на це бракує коштів.

Нагадаємо, у спецпроекті Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні автоінструктори зазначили, що перетин площі Петрушевича з вулицями Шота Руставелі й Костомарова є однією з найскладніших для водіїв локацією.

Проблему інструктори окреслили так: «Плутанина зі знаками. Ті, хто виїжджають із пл. Петрушевича, бачать знак 2.1 «Дати дорогу». Ті, хто рухаються з вулиці Костомарова, бачать знак «Стоп». Водії не розуміють, хто кого має пропускати». І запропонували рішення: встановити уточнювальні знаки, щоб кожен водій чітко розумів, як він може проїхати, намалювати розмітку. Або ж поставити світлофор.

Підготували Ярослав Сиваківський, Петро Ткачишин


Читайте також:
20 Березня, 2017 22:24
Ксьондзик Іван Не погане рішення...
Але писемістично думаю, що змінять лише один знак, а розмітка, світлофор - це фантастика...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!