На перехресті Тролейбусної – Рубчака у Львові змінили організацію руху

3129 1
Вартість робіт становить 3,2 млн гривень.
фото: лмр

фото: лмр

На перехресті вулиць Тролейбусної  та Рубчака зробили ремонт та змінили організацію дорожнього руху. Про це з посиланням на Ореста Тимчишина, голову Франківської районної адміністрації повідомляє пресслужба ЛМР.

«Оскільки ЛКП «Львівелектротранс» змінило схеми виїзду тролейбусів з депо,  виникла необхідність змінити організацію дорожнього руху на цьому перехресті. Ми розробили проект, відповідно до якого на вул. Тролейбусній облаштували тротуари, перенесли зупинки, встановили дорожні знаки та нанесли розмітки», – каже він.

Читайте також: На вулиці Авіаційній планують облаштувати нову транспортну розв'язку

Згідно з проектом, відтепер на Тролейбусній є ділянки з чотирма смугами руху: три — для руху прямо, одна — для лівого повороту на вул. Рубчака. Для людей з вадами зору там вистелили тактильну плитку. А також облаштовали тротуари, пішохідні переходи тощо.

Додамо, що роботи розпочали у травні і станом на зараз все завершено. Вартість становить 3,2 млн гривень.



Читайте також:
19 Липня, 2019 06:49
Остап Львівелектротранс не міняв жодних схем виїзду тролейбусів з депо. Звідки цей брєд?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!