У ТЦ «Інтерсіті» на Сихові, звідки виселили «Кримську перепічку», відкриють АТБ

9461 0
Забудовник запевняв представників малого бізнесу, які орендують там приміщення, у тому, що планує зробити ремонт.
фото: сихів.медіа

фото: сихів.медіа

На першому поверсі торгового центру «Інтерсіті» на Сихові може з’явитися супермаркет АТБ.

Офіційний лист ДП «Інтергал-Буд», який отримали підприємці першого поверху ТЦ, датований 13 травня 2021 року. Водночас у договорі, який підписав забудовник з ТОВ «АТБ-маркет», зазначена дата – 29 квітня 2021 року, тобто за два тижні до попередження підприємців. Натомість забудовник запевняв представників малого бізнесу, що приміщення потрібно звільнити через ремонт у ТЦ.

Читайте також: «Кримська перепічка» у Львові: пекарня переселенців, яка вчить львів'ян довіри

«Хтось нас обвинувачував в брудній піар-кампанії проти власника приміщення, бо ми не маємо підстав вважати майбутній капітальний ремонт фікцією. Дивіться уважно», – йдеться в повідомленні «Кримської перепічки» на Фейсбуку.

Додамо, що неподалік ТЦ «Інтерсіті» на вул. Зубрівській, 38 теж є супермаркет АТБ. Окрім цього, він розміщений і в ТЦ «Іскра», що на вул. Сихівській, 14.

Читайте також: «Кримську перепічку», яку відкрили переселенці у Львові, виселяють з торгового центру

Нагадаємо, Тvoemisto.tv уже подавало інформаційний запит у компанію «Інтергал-буд». У компанії повідомили, що термін дії договорів з орендарями закінчується 30 листопада 2021 року. І що вони попросили звільнити орендоване приміщення через запланований капремонт. Тут зазначають, що ТЦ спорудили ще у 2009 році, 12 років тому, тож тепер виникла потреба провести ремонт, починаючи із перших поверхів. Задля безпеки адміністрація закриє доступ до першого поверху. У компанії повідомляють, що закінчать ремонтні роботи до кінця 2021 року, а відкриють оновлений ТЦ у січні-лютому 2022 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!