На Підзамче планують збудувати двоповерховий офісний центр

1853 0
Біля офісних приміщень планують також облаштувати благоустрій.
Візуалізація

Візуалізація

На вул. Донецькій, 26 у Львові планують збудувати двоповерховий офісний центр. Йдеться про будівлю площею 78,9 кв. метрів, яку ще у 2021 році продали на аукціоні. Відповідне рішення погодив виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 17 січня. 

Містобудівні умови надали Віталію Молінському, який купив занедбану будівлю на аукціоні за 600 тис. грн. За словами архітектора і співавтора проєкту Миколи Шеремети, біля офісних приміщень планують також облаштувати благоустрій. 

Читайте також: Може стати новим центром Львова. Як розвивається Підзамче

За даними аналітичної системи YouControl, Віталій Молінський зареєстрований як ФОП. Підприємець володіє будівельною фірмою ТзОВ «ДК Мол-ін», підприємствами ПП «Міська агенція нерухомості», ТОВ «Мій центр їжі», ТОВ «ТЦ все тут» тощо.

Нагадаємо, промисловий мікрорайон Підзамче у Львові поступово трансформується: тут уже запланували будівництво офісів на місці деяких заводів, зводять сучасні житлові комплекси і передбачили побудову інших об’єктів. Йому пророкують долю престижного та комфортного мійкрорайону, який невдовзі може стати своєрідним новим центром Львова. Tvoemisto.tv з’ясувало, як найближчими роками може змінитися Підзамче і на що варто робити ставку місту для його стрімкого розвитку. Детальніше читайте тут.

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!