На площі Галицький у Львові зрізали ясени і тополі. Фото

2405 1
Дерева планують замінити на інші.
Фото: Вікторія Ейсмунт/Твоє місто

Фото: Вікторія Ейсмунт/Твоє місто

У Львові на площі Галицькій біля ринку сьогодні зрізали тополі і ясени. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Як раніше повідомили в управлінні екології та природних ресурсів ЛМР, після зрізання дерев виріжуть також пні, а натомість посадять нові дерева.

Читайте також: У Львові погане повітря не через затори, – Олександра Сладкова

«До речі, ясенів і тополь тепер розсадники не вирощують, тому приймаються пропозиції, чим їх замінити», – ідеться в дописі управління екології.

Користувачі пропонують висадити натомість акації, багряники, магнолії або сакури.


Читайте також:
30 Січня, 2020 09:46
Ростислав Дуже добре ро[***], що зрізають старі, на пів мертві дерева, особливо тополі і висаджують нові. Висаджувати потрібно естетично гарні дерева в місті, щоб люди насолоджувалися їх виглядом, а не терпіли присутність небажаних рослин. Як приклад можна взяти дерево, яке швидко росте, стійке до морозів і посухи, виробляє багато кисню і має гарне цвітіння [***]s://[***].google.com/search?sa=X&sxsrf=ACYBGNSICATQTzBgRNNOP9GN9qD0Onjs8A:1580368665090&q=Paulownia+catalpifolia&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLSz9U3MKpINjYuVOLWT9c3NDUtijdNideS8y9KT8zLLM51zkksLs5My0xOLMnMzwvOTEktT6wsXsQqFpBYmpNfnpeZqACUSswpyEzLz8lMBAADm4HvVAAAAA&ved=2ahUKEwjw8JWH5KrnAhWi_CoKHczLCaUQxA0wFnoECAwQKw&biw=1600&bih=757-
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!