На початку Личаківської замінять вуличне освітлення

2974 0
Вартість робіт становить понад 3 млн гривень.
Ілюстративне фото: wp.com

Ілюстративне фото: wp.com

На вулиці Личаківській у Львові на відрізку від вулиці Букової до Пасічної реконструюють вуличне освітлення. Відповідний тендер оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Вам не темно? 8 фактів про вуличне освітлення у Львові

У межах реконструкції, на цій частині дороги мають демонтувати металеві та бетонні опори та наявні мережі. Натомість люмінесцентні лампи замінять на 44 світлодіодні лампи на кроштейнах та встановлять нові опори.

Замовником реконструкції є ЛКП «Львівсвітло». Початкова вартість робіт становить понад 3 млн гривень. Замінити вуличне освітлення на Личаківській при в’їзді зі сторони Винників мають до кінця року.

За результатами аукціону, роботи виконуватиме ТОВ «ВілКом Монтаж». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у селі Мавковичі Городоцького району та спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Засновниками компанії є Андрій Панас, Назарій Демидів та Остап Шпитайло, які також є власниками низки енергетичних та будівельних фірм.

Читайте також: Як у Львові працює вуличне освітлення? Деталі

Додамо, що при в’їзді у Львів з вулиці Стрийської та Городоцької також планують встановити нове вуличне освітлення за понад 8 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!