На понад 50 тисяч гривень на Львівщині оштрафували перевізника

923 0
У області провели рейдову перевірку.
фото: лова

фото: лова

За відсутність дозвільних документів одного з перевізників Львівщини оштрафували на суму понад 51 000 гривень. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

У межах спільної рейдової перевірки на Львівщині також склали 3 акти щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів) та 8 постанов за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів перевізником ПП «Тур-Авто».

Зазначимо. водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, сам автобус перевіряє механік перед виїздом, про що він робить відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

Читайте також: ЛОВА розриватиме угоди з перевізниками, які бойкотують безготівкову оплату проїзду в області 

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Нагадаємо, на Львівщині в Дрогобицькому районі під час спільного рейдового огляду перевірили 25 транспортних засобів. Вдалося виявити перевізника, який нелегально курсував на одному з маршрутів. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!