На посаду глави Міносвіти є чотири кандидати. Хто вони

4482 0
Із 25 березня обов’язки міністра освіти виконує львів’янка Любомира Мандзій.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Президент України Володимир Зеленський назвав чотирьох кандидатів на посаду міністра освіти та науки. Про це він сказав на зустрічі з журналістами в резиденції Залісся під Києвом, пише УНІАН.

Зокрема на посаду глави МОН претендує ректор Чернігівського технологічного університету Сергій Шкарлет. Також Зеленський сказав, що кілька разів пропонував народному депутату, голові комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Сергію Бабаку посаду голови Міносвіти.

Також на цю посаду йому рекомендували керівника Апарату Офісу президента Олексія Дніпрова, який був заступником міністра освіти Дмитра Табачника. Також Зеленський повідомив, що претенденткою на посаду міністра освіти та науки є докторка наук, старша наукова співробітниця, заступниця директора з наукової роботи Інституту математики Національної академії наук України Олександра Антонюк.

Читайте також: Easy English на карантин. Підбірка безкоштовних ресурсів, щоб вивчити англійську мову

Нагадаємо, що з 25 березня обов’язки міністра освіти виконує львів’янка Любомира Мандзій. До неї міністеркою була Ганна Новосад, яка пішла у відставку в березні разом із урядом Олексія Гончарука.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!